Taarapõllu talu mahlad

Värskelt pressitud mahlad pastöriseerime 85°C juures 20 minutit ning villime õhukindlalt pudelitesse. 

Aroonia mahl

Koostisosad: Mahe aroonia mahl

Astelpaju mahl

Koostisosad: Mahe astelpaju mahl

Metsjõhvika mahl

Koostisosad: Mahe metsjõhvika mahl

Metsmustika mahl

Koostisosad: Mahe metsmustika mahl

Mustsõstra mahl

Koostisosad: Mahe mustsõstra mahl

Pohla mahl

Koostisosad: Mahe pohla mahl

Ebaküdoonia mahl

Koostisosad: Mahe ebaküdoonia mahl

Rabarberi mahl

Koostisosad: Mahe rabarberi mahl

Õuna mahl

Koostisosad: Mahe õuna mahl

Mitme marja mahl

Koostisosad: Mahe punasesõstra mahl, mahe jõhvika mahl, mahe pohla mahl, mahe õuna mahl, mahe mustsõstra mahl muutuvas suhtes

Elixir OÜ - kodulehed rätsepatööna